Voksenkoret er kommet godt fra start

Finderup-Reerslev Kirkers Voksenkor er kommet godt fra start med Henrik Kristensen som korleder. Her optræder de for første gang offentligt ved påskegudstjenesten i Finderup Kirke – og senere kommer de også på besøg i Reerslev Kirke.

Koret øvede første gang den 15. januar, hvor 25 forventningsfulde sangere var mødt til korprøve i Finderup Sognegård.

Nogle skulle prøve at synge i kor for første gang, andre havde mere erfaring med i bagagen.

Fælles for alle var  glæden ved musikken og hyggen.

Antallet af sangere gør det nu muligt at synge korsatser med op til tre forskellige korstemmer – sopran, alt og bas fortæller Henrik.

Koret optrådte offentligt for første gang ved gudstjenesten påskedag i Finderup Kirke — og senere på sæsonen ta´r de også på turne til Reerslev Kirke.

Hvis du har lyst til at være med i koret, så er du mere end velkommen. Koret er for alle, og der der plads til flere.

Kontakt organist Henrik Kristensen, tlf. tlf. 2042 2632 ellerorganist@reerslevkirke.dk
— Der er altid plads til en sanger mere …