Reerslev Kirke er blevet grøn kirke

Det er ​menighedsrådsformand Lene Thamm der sammen med præster og ansatte  har arbejdet ​med det grønne.

Lene Thamm fortæller: “​​Vi har hørt om grøn kirke fra Finderup Kirke​, som ​har været grøn kirke siden 2012.”

Om processen siger hun: “Det var ret spændende at gå kirken igennem for at se om vi kunne opfylde kravene. ​Der var ikke mange ting vi skulle lave om for at ​få sat krydser nok på tjeklisten til at ​blive grøn kirke”.

​Fremover vil Lene Thamm prøve at ​engagere flere i arbejdet med ​at forblive grøn kirke.​

Med Reerslev Kirke er der nu 52 grønne kirker i Roskilde stift og 195 på landsplan.

​Grøn Kirke Gruppen under Danske Kirkers Råd byder Reerslev velkommen, og glæder sig over endnu en grøn kirke i Roskilde Stift, og over at kirker kan inspirere hinanden til at blive grønne.