Præsten er flyttet ind …

 

Fredag d. 6. september flyttede jeg ind i præstegården i Reerslev med al mit jordiske gods – som fylder mindre i en præstegård end det gør i en 2. sals lejlighed i Roskilde!
Kasser med bøger og alskens habengut står nu rundt omkring i spredt uorden. Det tager tid at få pakket ud, for selvom man ikke synes man havde så meget, så er der alligevel mere end man tror i de flyttekasser, og hvor skal det alt sammen stå, i det ene eller det andet skab?
Men jeg har da nået at hilse på Mother Theresa-gruppen og at være til kaffemik i forsamlingshuset. Begge dele var rigtigt hyggeligt. Det er også ganske hyggeligt at høre pærerne dumpe af grenene i haven og se solen stå op om morgenen og skinne fint ind i køkkenet. Man må sætte pris på lyset nu hvor den mørke tid er ved at sætte ind.

Og arbejdet kalder. Konfirmandundervisningen er startet, der skal skrives prædikener, der er menighedsrådsmøder, begravelser og meget meget mere. Og så håber jeg, at jeg efterhånden kommer til at kende det lokale vejnet, så min GPS ikke behøver at være på arbejde hele tiden.

I dag er septembers himmel blå. Endnu en ting at nyde’ her ude på landet’, hvor alting er nyt og anderledes for en, som indtil nu har været bybo, og som er blevet taget godt imod af alle. Tak for det!

 

De bedste hilsener

Susanne