Lucia-gudstjeneste

Igen i år havde vi fornøjelsen, at fejre luciadag i kirken sammen med børn fra Nordlyset.

Fredag den 14. december blev luciadag fejret i Reerslev Kirke sammen med børn fra børnehaven Nordlyset. Det er en dejlig tradition, og i år deltog 18 børn i det smukke luciaoptog. Kirken var propfyldt med børnehavebørn, søskende, forældre og bedsteforældre — og børnene sørgede for at der blev “sunget igennem” på de kendte julesalmer.

Efter gudstjenesten sørgede præsten og menighedsrådsformanden for at alle børn fik en slikpose, inden de begav sig tilbage til børnehaven, hvor menuen stod på risengrød.

Og allerede på mandag vil kirken igen vrimle med glade børn, når Nordlyset kommer på besøg for at pynte kirken store juletræ.

-vkp/15.12.2018