Koncert i Reerslev kirke

Torsdag den 8. oktober kl. 19.00

koncert med Lene Langballe på zink og Vibeke Astner ved orglet

Langballe og Astner er et musikalsk makkerpar, der har optrådt sammen ved utallige koncerter siden teenageårene.

I 2002 var deres ensemble prisvinder ved P2’s Kammermusikkonkurrence.

Ved koncerten i Reerslev kirke har publikum den sjældne mulighed at lytte til instrumentet zink. Zinken er et blæseinstrument fra renæssancen og barokken og var sin tids mest feterede instrument grundet dens særlige evne til at efterligne den menneskelige stemme.

Faktisk er det til tider svært at høre forskel på sopranstemmen og zinken.

Zinken er et meget vanskeligt instrument at spille på – men klinger så skønt.

Vibeke Astner er uddannet koncertsolist på Conservatorium van Amsterdam og har en stor koncertaktivitet som orgelsolist i hele Europa. Hun har indspillet 7 anmelderroste cd’er.

Lene Langballe er uddannet ved musikkonservatoriet i Basel og er en af de få meget efterspurgte professionelle zinkspillere i Europa. Derudover er Langballe også professionel blokfløjtenist.