Jubilæum i Mother Teresa klubben

.
Det var et jubilæum, der fortjente en fest – og det blev en fest!
Mother Teresa klubben i Reerslev fejrede, at der er blevet strikket tæpper i 30 år.
Foruden de flittige damer, der strikker tæpper til Indiens fattige, kom også mange af klubbens venner for at være med til at gøre denne dag til noget ganske særligt. Mange havde fundet vejen forbi for at ønske tillykke til de engagerede damer, og i dagens anled-
ning havde vi fået besøg af to ”seniorstrikkere” fra Odincentret i Høng.

En masse gode minder blev delt med andre, mens vi spiste dejlig grillmad, som Ole og Kim fra menig-
hedsrådet tilberedte og serverede. Og som dagens overraskelse kom Christian Noe og spillede for os på sin trompet. At dømme ud fra snakken, latteren og de mange glade ansigter, var dette en dag, der vil give godt humør i lang tid fremover.

 

I anledning af jubilæet fik klubben fine gaver, enten i form af garn eller penge til garn. Alt sammen noget, der vil blive omsat til lune tæpper til mennesker i Calcuttas slum. Vi fik også vist fine eksempler på nogle af de i alt 98 færdige tæpper, som nu venter på at blive kørt til opsamlingscentret i Næstved og derfra fløjet til Indien.

Mother Teresa klubben i Reerslev holder nu sommer-
ferie, men det var tydeligt, at det kriblede i fingrene på de klubbens meget aktive medlemmer for atter at gribe strikkepindene til et godt formål.
Klubben mødes igen den anden  tirsdag i august klokken 14.00 i konfirmandstuen ved Reerslev kirke, og nye interesserede er meget velkomne.

Kirsten Esbjerg

 

At dømme ud fra snakken, latteren og de mange glade ansigter, var dette en dag, der vil give godt humør i lang tid fremover.


Johnny havde bagt en kæmpestor lækker lagkage..
 

– og Viggo kom “på hat med strikkedamerne”, med en gave designet specielt til dagens anledning.

Fotos: Viggo K. Pedersen