Ny organist i Reerslev og Finderup kirker

Ny organist er ansat

Reerslev og Finderup menighedsråd har pr. 1. september 2018, ansat Henrik Kristensen som organist ved  Reerslev og Finderup kirker.

Henrik Kristensen  er 48 år og gift med Sanne, der er sognepræst i Viskinge og Aunsø Sogne.

Henrik har spillet orgel siden han var barn. Først på el-orgel, hvor ”suppe, steg og is-” og ”giro 413” repertoiret var i fokus, men som 13-årig fik han øre for kirkeorglet, da han gik til konfirmandforberedelse i Årby Kirke.

Som 17-årig blev han ansat i sin første stilling i Vallekilde og Hørve Kirker. Senest har han været i Frederikssund Kirke, hvor han har tilbragt de sidste 3 år. Han har dermed 31 år erfaring som organist i Den Danske Folkekirke.

“I kirkerne ønsker jeg at bruge musikken på den måde, der bedst kan understøtte budskabet, så det kan blive så festligt, højtideligt, smukt og bevægende som muligt, forhåbentligt til glæde og gavn for flest mulige kirkegængere”, siger Henrik Kristensen, som glæder sig meget til at komme i gang i det nye job, og ser frem til samarbejdet med kirkernes personale og menighedsråd – og til at møde menighederne.

Henrik har sin første tjeneste hos os den 2. september kl. 11.00
I den anledning byder menighedsrådet på en ekstra lækker frokost.