Reerslev Kirke

Kommende arrangementer

19. september kl. 11.00

Høstfest

Familiehøstgudstjeneste hvor alle, der arbejder og hjælper til i kirken, er med, og vores kor er også med til at gøre dagen herlig.

Efter gudstjenesten er der fest udenfor hvor Gerlev legepark kommer med nogle spil og lege og vi skal danse gammeldags danse med Maj-Britt, der kommer med sin harmonika.

Mad og drikke er der også sørget for. Vi får besøg af en pølsevogn og der er slushice til dem, der gerne vil have det.

Tag et picnictæppe med, det gode humør og velkommen i Reerslev til fest!

Det er gratis at være med og hvis vejret er dårligt, er vi i kirken hele tiden😊

Mange hilsner fra os alle i kirken i Reerslev

Finderup-Reerslev Voksenkor

Korets 25 sangere øver hver tirsdag kl. 19.00 i Finderup Kirke.
Hvis du har lyst til at være med i koret, så er du mere end velkommen til at kontakte organist Henrik Kristensen, tlf. tlf. 2042 2632 eller organist@reerslevkirke.dk
— Koret er for alle, og der er altid plads til en sanger mere …

Mother Teresa Klubben

Vi mødes igen efter sommerferien, den 14. september

Mother Teresa klubben er et tilbud til beboerne i Reerslevsogn,
– og til andre der har lyst til at deltage.Klubben producerer årligt omkring 100 tæpper m.v.
De sendes via “Nødhjælpsdepotet i Næstved” direkte til de nødlidende, i lande som Litauen, Rumænien, Armenien, Hviderusland og en række afrikanske lande.Når vi mødes, hygger vi os med sang, kaffe og hjemmebag.
Der bliver læst en historie, mens strikkepindene klirrer, og der bliver talt om aktuelle begivenheder og løst og fast i al almin-
delighed.
Dagen sluttes med Fadervor og en sang eller salme.
Vi betaler 20 kroner for kaffen.Vi har plads til flere deltagere, både mænd og kvinder.
Klubben tager gerne imod akrylgarn.

Klubben mødes i Reerslev Præstegård
den 2. tirsdag i måneden kl. 14.00-16.30

undtagen i juli og august måned
Kontakt:
Jonny Jespersen tlf. 6111 4335