Kommende arrangementer

2. februar
kl. 19.00

Kyndelmisse

Kyndelmisse er lysets messe – og det fejrer vi i Reerslev ved en særlig lysgudstjeneste.
I kirken vil lyset denne aften bidrage til en helt særlig stemning – og vi har heller ikke glemt traditionen med at spise pandekager i kirkecaféen.

4. marts
kl. 19.00
i præstegårdens konfirmandstue

Menighedsmøde

Mød menighedsrådet og hør om planerne for fremtiden, om hvordan dine kirkeskattekroner bliver brugt, og om fremtidige tanker for det kirkelige liv.
I 2020 skal der også vælges nyt menighedsråd for de næste 4 år, og der bliver derfor rig lejlighed til denne aften at drøfte det kommende menighedsrådsvalg.

3. maj

Forårskoncert

Forårskoncert med koret Ensemble Corvinus.
Nærmere information følger.

Caféaftner i Finderup Sognegård

Caféaftnerne i Finderup Sognegård er arrangeret af Reerslev og Finderup menighedsråd, og starter kl. 18.00 med servering af smørrebrød – derfor kræves tilmelding.
Foredragene begynder ved 19’tiden. Se arrangementer i Finderup, her

Finderup-Reerslev Voksenkor

Korets 25 sangere øver hver tirsdag kl. 19.00 i Finderup Kirke.
Hvis du har lyst til at være med i koret, så er du mere end velkommen til at kontakte organist Henrik Kristensen, tlf. tlf. 2042 2632 eller organist@reerslevkirke.dk
— Koret er for alle, og der er altid plads til en sanger mere …

Mother Teresa Klubben

Mother Teresa klubben er et tilbud til beboerne i Reerslev sogn,
– og til andre der har lyst til at deltage.

Klubben producerer årligt omkring 100 tæpper m.v.
De sendes via “Nødhjælpsdepotet i Næstved” direkte til de nødlidende, i lande som Litauen, Rumænien, Armenien, Hviderusland og en række afrikanske lande.

Når vi mødes, hygger vi os med sang, kaffe og hjemmebag.
Der bliver læst en historie, mens strikkepindene klirrer, og der bliver talt om aktuelle begivenheder og løst og fast i al almin-
delighed.
Dagen sluttes med Fadervor og en sang eller salme.
Vi betaler 20 kroner for kaffen.

Vi har plads til flere deltagere, både mænd og kvinder.
Klubben tager gerne imod akrylgarn.

Klubben mødes i Reerslev Præstegård
den 2. tirsdag i måneden kl. 14.00-16.30

undtagen i juli og august måned
Kontakt:
Jonny Jespersen tlf. 6111 4335