Kommende arrangementer
kl. 14.00
i Forsamlingshuset
Fastelavn

Fastelavns søndag kl. 14.00 inviteres til tøndeslagning i Forsamlingshuset, hvor menighedsrådet sammen med Landsbylavet og Forsamlings- og Kulturhuset holder fælles fastelavnsfest med cacao og fastelavnsboller.

6. marts
kl. 19.00
i Præstegården
Menighedsmøde

Mød menighedsrådet og hør om planerne for fremtiden, om hvordan dine kirkeskattekroner bliver brugt, og om fremtidige tanker for det kirkelige liv.
Menighedrådet har også brug for at høre din mening om kirken og sognet, og her har du mulighed for at komme til orde.
På gensyn i præstegårdens konfirmandstue.
kl. 19.00
i Forsamlingshuset
Foredrag i Forsamlinghuset
“På kant med livet”
Per Larsen er tidligere chefpolitiinspektør, og nu rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt.
Desuden er han vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse og formand for Børnerådet.
Per Larsen er jovial og oprigtig når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er et interessant, spændende og frem for alt vedkommende og humoristisk foredrag.
Per Larsen kan også fortælle om, hvordan han med sit optimistiske syn på livet. har tacklet sin kamp mod kræften.

GRATIS ENTRÈ

kl. 17.00
i Kirken og Forsamlingshuset
Skærtorsdag med påskemåltid

Vi mødes i kirken til gudstjeneste kl. 17.00 – og som det efterhånden er blevet tradition, byder menighedsrådet bagefter på fælles påskemåltid i Forsamlingshuset.
Alle er velkomne, men for at sikre, at der er mad nok til alle, er tilmelding nødvendig til:
Lene Thamm, tlf. 2096 8112 eller pr. mail til
lt@reerslevkirke.dk – senest 1. april.

GRATIS ENTRÈ

Caféaftner i Finderup Sognegård

Caféaftnerne i Finderup Sognegård er arrangeret af Reerslev og Finderup menighedsråd, og starter kl. 18.00 med servering af smørrebrød – derfor kræves tilmelding.
Foredragene begynder ved 19’tiden. Se arrangementer i Finderup, her

Mother Teresa Klubben

Mother Teresa klubben er et tilbud til beboerne i Reerslev sogn,
– og til andre der har lyst til at deltage.

Klubben producerer årligt omkring 100 tæpper m.v.
De sendes via “Nødhjælpsdepotet i Næstved” direkte til de nødlidende, i lande som Litauen, Rumænien, Armenien, Hviderusland og en række afrikanske lande.

Når vi mødes, hygger vi os med sang, kaffe og hjemmebag.
Der bliver læst en historie, mens strikkepindene klirrer, og der bliver talt om aktuelle begivenheder og løst og fast i al almin-
delighed.
Dagen sluttes med Fadervor og en sang eller salme.
Vi betaler 20 kroner for kaffen.

Vi har plads til flere deltagere, både mænd og kvinder.
Klubben tager gerne imod akrylgarn.

Klubben mødes i Reerslev Præstegård
den 2. tirsdag i måneden kl. 14.00-16.30

undtagen i juli og august måned
Kontakt:
Jonny Jespersen tlf. 6111 4335