Kommende arrangementer
kl. 19.00
Sensommerkoncert

Elizabeth Wilstrup

Reerslev Kirke slår dørene op til en romantisk sensommerkoncert med sopran Elizabeth Wilstrup og pianist Vibeke Bjergaard, som indbyder til romantik for øregangen med deres repertoire af smægtende kærlighedssange fra filmens og scenens verden.

kl. 11.00
Høstgudstjeneste

Ved gudstjenesten kan vi glæde os til at høre de dygtige sangere i Finderup-Reerslev kirkers nye voksenkor, som for første gang optræder i Reerslev.
Efter gudstjenesten byder menighedsrådet på lidt at spise og drikke i kirkecaféen.

kl. 18.00
Høstfest i Forsamlingshuset

I samarbejde med Reerslev Forsamlings- og Kulturhus og Reerslev Landsbylav, inviterer vi til høstfest i Forsamlingshuset.
Vi starter med helstegt pattegris med flødekartofler og tilbehør. Der vil efterfølgende være musik og dans.
Pris voksne 200 kr. Børn u/15 år 100 kr.  Køb billet (senest 13/9-2019)

Caféaftner i Finderup Sognegård

Caféaftnerne i Finderup Sognegård er arrangeret af Reerslev og Finderup menighedsråd, og starter kl. 18.00 med servering af smørrebrød – derfor kræves tilmelding.
Foredragene begynder ved 19’tiden. Se arrangementer i Finderup, her

Finderup-Reerslev Voksenkor

Korets 25 sangere øver hver tirsdag kl. 19.00 i Finderup Kirke.
Hvis du har lyst til at være med i koret, så er du mere end velkommen til at kontakte organist Henrik Kristensen, tlf. tlf. 2042 2632 eller organist@reerslevkirke.dk
— Koret er for alle, og der er altid plads til en sanger mere …

Mother Teresa Klubben

Mother Teresa klubben er et tilbud til beboerne i Reerslev sogn,
– og til andre der har lyst til at deltage.

Klubben producerer årligt omkring 100 tæpper m.v.
De sendes via “Nødhjælpsdepotet i Næstved” direkte til de nødlidende, i lande som Litauen, Rumænien, Armenien, Hviderusland og en række afrikanske lande.

Når vi mødes, hygger vi os med sang, kaffe og hjemmebag.
Der bliver læst en historie, mens strikkepindene klirrer, og der bliver talt om aktuelle begivenheder og løst og fast i al almin-
delighed.
Dagen sluttes med Fadervor og en sang eller salme.
Vi betaler 20 kroner for kaffen.

Vi har plads til flere deltagere, både mænd og kvinder.
Klubben tager gerne imod akrylgarn.

Klubben mødes i Reerslev Præstegård
den 2. tirsdag i måneden kl. 14.00-16.30

undtagen i juli og august måned
Kontakt:
Jonny Jespersen tlf. 6111 4335