Sommerfest i præstegården

.
Stor spørgelyst ved sommerfesten

Snakken gik livligt og spørgelysten var påfaldende, da formanden orienterede om den lidt dramatiske og endnu uafsluttede præstesituation

Mange mennesker fra nær og fjern deltog i gudstjenesten, og den nu mangeårige tradition, at Reerslev kirkes venner mødes i præstegården for at fejre Grundlovsdagen, blev også i år holdt i hævd. Dette trods lidt surt vejr, dyrskue og mulige EM-fodbold efterveer.

Menighedsrådet bød derefter på selskabeligt samvær inden døre i den nu ledige og smukt pyntede præstebolig. Formanden orienterede de godt 30 fremmødte gæster om de lidt dramatiske og endnu uafsluttede begivenheder i forbindelse med sognepræst Kirsten Esbjergs fratræden for nylig. Herefter gik snakken livligt og spørgelysten var påfaldende.

Siden blev der budt på lækker grill-mad: pattegris, pølser, salater, kartoffelsalater og hjemmelavede isdesserter. Dertil diverse drikkevarer. Hyggen bredte sig.

Siden blev det tid til musikalsk adspredelse.

”Ledvogterne”, som er en gruppe musikanter, hjemmehørende i midt- og vestsjælland var inviterede og nu trakterede de tenorbanjoer, violiner, kontrabas, guitar, sav, vaskebræt, klarinet, tværfløjte og blokfløjte, så alle blev revet med. Repertoiret strakte sig fra førkrigs-schlagere over dansk og svensk folkemusik, tango, ”sjælere” og amerikansk jazz. Efter godt to timers medrivende underholdning sluttedes med melodien til ”Du som har tændt millioner af stjerner” og bifaldet ville ingen ende tage. En bragende succes!

Hele arrangementet blev virkeliggjort, takket være samlet indsats af menighedsråd og kredsen af Reerslev kirkes venner. Der skal lyde en STOR TAK!

Ole Buk

Hør lydklippet
“Ledvogterne live i præstegården”

klik her