Sogneudflugt med menighedsrådet

På sogneudflugt med menighedsrådet

Kirken i Sdr. Omme Statsfængsel Lørdag den 24. august var en flok glade reerslevere på udflugt med menigheds-rådet.
Målet for turen var et besøg i Kirsten Esbjergs kirke i Sdr. Omme Statsfængsel. Undervejs blev der også tid til en lille omvej gennem det flotte Grejsdalen ved Vejle og et kort ophold  i Jelling med et kig ind i den nyrestaurerede Jelling Kirke, beundring af runestenene og for nogle også en rask tur op på toppen af Gorm den gamles gravhøj.

“Det var en fantastisk tur, og man må sige at de har fået lavet en meget flot og anderledes kirke, hvor der er meget varme og sjæl.

Man kan roligt sige at Kirsten Esbjerg har fundet et godt sted at arbejde, og vi kunne tydeligt mærke at hun brænder for det job.

En stor tak til alle som var med på denne tur”

Hilsen menighedsrådet

På billedet ses en veloplagt fortællende Kirsten Esbjerg foran det smukke og særprægede alter i den lige så specielle kirke, som er indrettet i en tidligere hestestald.