Sognets høstfest

Reerslev Sogns høstfest 2012

Den 16. september blev der igen kaldt til høstfest i kirken og præstegården.
Vejret var strålende, fremmødet et overvældende næsten 30 sognebørn og personale.

Gudstjenesten begyndte kl. 16 og efterfulgtes i kirke caféen af munter og oplysende beretning og anekdoter fra livet på Hesselbjerggården før og nu. Præsentationen blev meget venligt foredraget af de nuværende ejere: Kathrine Dreyer og Svend Nybo Andersen.
Dagen fortsatte med en tre retters middag i konfirmandstuen. Grethe Juhl havde atter tryllet et kulinarisk eventyr frem til 27 oplagte gæster – 22 var tilmeldt, men der manglede endda intet!
Vi rundede den hyggelige aften af med en håndfuld høst- og efterårssange fra højskole-sangbogen. De valgte sange var et begavet supplement til salmerne i kirken og alle sang af hjertens lyst, takket være også vor organist Mette Kleisby.
Summa summarum: En rigtig hyggelig og vellykket høstfest i Reerslev sogn!

Ole Buk
Reerslev MR

Poul Beierholm havde pyntet kirkens indre, så man måtte klappe i hænderne og aflevere fortjent ros til ham.

Foto: Karin Buk