Smuk barok-koncert

Musik som for 300 år siden

Reerslev og Finderup menighedsråd havde annonceret en musikalsk oplevelse, – og det blev det.

Trio Corelli spillede barokmusik – og instrumentsammensætningen violin, kammerorgel og ærkelut gav velklang, fylde og harmoni i kirkerummet – så smukt at det trængte helt ind i sjælen.

Trio Corelli besidder også en fantastisk viden om barokperiodens komponister og den verden, de levede i, og Ulrik Spang-Hanssen evnede at formidle denne viden og indsigt til publikum med sin tørre humor og en detaljerigdom, som gjorde det levende og spændende at lytte til komponisternes musik.

Trio Corelli er en mesterlig trio, som gav publikum den fineste musikoplevelse, – uanset om det var Händel, Mattheson, Bach eller Corelli, der stod på programmet.

trio-corelli-2015Trio Corelli: Elisabeth Zeuthen, Ulrik Spang-Hanssen og Viggo Mangor.      Foto: © Viggo K. Pedersen