Planlægning af renæssancedagen kom godt fra start

Hvis du var forhindret i at deltage i opstart-mødet, kan du stadig nå at komme med i renæssanceprojektet, for selvom mange mødte op til en spændende aften i Præstegården, er der stadig brug for interesserede, som vi give en hjælpende hånd med.
På mødet blev nedsat syv arbejdsgrupper der vil beskæftige sig med emner som: Gudstjeneste, kirken og Kattrup Gods, landsbystruktur, mad og drikke, borddækning og børnelege.
Der kom mange gode idéer på bordet og både lokalhistorikeren Bent Frandsen og museumsinspektør Mads Findal Andreasen, kunne bidrage med mange sjove oplysninger om levevis og skik og brug under renæssancen.
Selve renæssancedagen starter med gudstjeneste i kirken søndag den 29. oktober – hvorefter der vil blive forskellige aktiviteter i og omkring Kirken og Præstegården.
Hvis du vil vide mere om planlagte aktiviteter, kan du kontakte Hanne Brandt, tlf. 5826 1520 (bedst efter kl. 16) eller mail til hbr@reerslevkirke.dk
Du kan også læse mere om renæssanceåret på www.renaessance2006.dk