Ny organist

Fra 1. april 2008 er der ansat en ny organist, som vi her har bedt om at præsentere sig selv:
“Den første april starter jeg, glad og veloplagt, som ny organist i Reerslev og Buerup. Hjemmesidens redaktion har i den anledning bedt mig fortælle hvem jeg er.
Allerførst må jeg sige at den nye organist faktisk ikke er særlig ny. Han har nemlig spillet i kirke siden 1960, hvor han, iført hvid nylonskjorte og nobelt slips, havde sit første organistvikariat – i Rørvig Kirke såmænd.
Senere blev det til faste embeder i København: Sømandskirken i Nyhavn, Gethsemane Kirke på Vesterbro og Stefanskirken på Nørrebro, så den nu knap så unge mand, der netop er blevet folkepensionist, har efterhånden spillet sig gennem ganske mange gudstjenester. Eller rettere: spillet og sunget, for før han blev organist var han nemlig medlem af Københavns Drenge- og Mandskor, der sang først i Christiansborg Slotskirke og senere i Københavns Domkirke.
Er han så blevet træt af salmerne? Nej tværtimod: som årene er gået er hans kærlighed til den vidunderlige og uopslidelige danske salmeskat vokset. Denne kærlighed gælder både teksterne og melodierne.
Jeg glæder mig til at komme i arbejde i Reerslev og Buerup”
Ole Olesen
P.S. Man har hvisket mig i ørerne, at jeg gerne må sidde og improvisere lidt stilfærdigt på orglet mens kirkegængerne ankommer til gudstjenesten, så det har jeg tænkt mig at gøre. I har selv været ude om det…