Næsten som juleaften

Ja, der var ikke mange ledige pladser i kirken til høstgudstjenesten.

Kirken var pyntet til en festlig høstgudstjeneste,- og festligt blev det med deltagelse af  mange voksne og lige så mange børn, – næsten som en juleaften.
Der var sang af et meget veloplagt og sangglad Børnekor, som fik stort og velfortjent bifald.
Efter gudstjenesten var der høstfest i præstegården med så stor deltagelse, at vi måtte låne plads i præstens havestue, hvor der hurtigt blev dækket op til 10 ekstra.
Det blev en rigtig hyggelig aften.
Børnekoret optrådte igen med stor succes og alle sang med på et par af høstens sange.
Der blev serveret en lækker høstmenu, og der blev holdt auktion over blomster, frugt og grøntsager.
Det indkomne beløb, 772 kr. bliver givet til den danskstøttede skole i byen Borom Borum i Burkina Faso, tæt ved ørkenen – et tørt og meget fattigt område, hvor mange familier ikke har de 11 kr., som skolepengene udgør om året.
Rie Koustrup tager pengene med til skolen, når hun rejser derned i midten af oktober.
hbr/ 24.09.2007

Det meget veloplagte og sangglade Børnekor fik et stort og velfortjent bifald ved høstgudstjenesten i Reerslev Kirke.