Mini-pilgrimsvandring i Reerslev og Buerup pastorat

Menigheden i Reerslev og Buerup pastorat trodsede alt hvad der hedder søndagsbrunch, søndagsaviser og hjemlig familiehygge til fordel for at være pilgrim for en formiddag.

Menigheden var klædt på til lejligheden, og iført vandresko og passende tøj var den klar til at begive sig på pilgrimsvandring i Buerup sogns bakkede terræn. Arrangementet star-tede kl. 10.00 med en andagt i kirken, hvor temaet var ”livet som en rejse”.

Efter den åndelige føde begav menigheden sig i samlet flok ud i det smukke efterårs-landskab – det var en anderledes måde at være kirke på, og mange ting blev vendt un-dervejs på turen. Langt de fleste ”pilgrimme” gennemførte den lange rute på 8.5 km, og blev belønnet i sognehuset med sandwichs og kolde drikke. Dagen sluttede i kirken, som var smukt pyntet med efterårsblomster og levende lys, hvor man træt og mæt nærmest gled ind i en meditativ tilstand til det klassiske musikarrangement, som kirkens organist, Silje Bjørn Jørgensen, og kirkesanger, Elisabeth Andersen på tværfløjte, stod for.

Det var en anderledes måde at være kirke på – helt sikkert en styrkelse af menighedens fællesskab, som er en gentagelse værd!
Dorte

FOTO © www.fotodigital.dk