Midsommerkoncert i kirken

Sankthansaften i Reerslev blev i år indledt med en lille sommerkoncert i kirken, hvor trioen bestående af vores kirkesanger Christina Barsøe-Roel, organist Lars Klit og trompetist Kristian Noe havde sammensat et smukt og alsidigt program bestående af kendte populære danske og udenlandske numre.
De mere end 6o koncertgæster fyldte godt op i vores lille landsbykirke, hvor rummet og akustikken altid gør  de populære kirkekoncerter til  stemningsfyldte  oplevelser.
Efter koncerten havde menighedsrådet arrangeret en lille historisk byvandring, hvor Jan Klausen skruede tiden 54 år tilbage og fortalte om nogle af byens huse og personligheder. Omkring 30 tog med i tidsmaskinen, og ikke mindst  for  byens tilflyttere var det en overraskende historiefortælling om Reerslevs storhedstid med mange håndværkere og et aktivt forretningsliv.
Fotos: Viggo K. Pedersen