Luciadag i Reerslev Kirke

lucia-2016-2

Både folk fra Reerslev og forældre og søskende til “Lucia børnene” fra børnehaven ventede forventningsfuldt på årets Luciaoptog i kirken. Og forventningerne blev opfyldte, da 8 børn, klædt i de fineste hvide dragter med røde skærf, kom syngende ind i kirken med lys i hænderne.
Børnene satte sig på trappen op til koret, og så sang alle “Dejlig er den himmel blå”.

Nu overtog Susanne Præst scenen og fortalte en historie om Julestjernen, som blev sluttet af med endnu en god julesalme “Et barn er født i Betlehem”. Så manglede kun et fælles “Fader Vor” før alle børn hjalp præsten med velsignelsen ved at brede armene ud ligesom hun.

En anderledes, fin og nærværende Lucia oplevelse, hvor det var tydeligt, at børnene havde havde øvet sig, – og de klarede det så fint.
Tak for det.

lucia-2016-3