Kirkens nye hjemmeside

Velkommen til ny hjemmeside

I begyndelsen af 2005 fik Reerslev kirke sin egen hjemmeside og var dermed blandt nogle af de første landsbykirker, der tog internettets mange muligheder til sig.
Siden er det nærmere blevet en regel end en undtagelse, at man kan finde alskens oplysninger om sit sogn og sin kirke på nettet.

Krav og forventninger til hjemmesider ændrer sig hele tiden, ligesom den teknologiske udvikling hele tiden byder på nye muligheder.
I menighedsrådet besluttede vi derfor at undersøge mulighederne for at ændre hjemmesiden, så den både, hvad angår design og funktionalitet, i højere grad kan leve op til nutidens krav.

Efter nogle inspirerende møder med vores webmaster Viggo K. Pedersen, som efterhånden

har en del kirkelige hjemmesider på samvittig-heden, og som gennem sit arbejde for flere sogne har betydelig erfaring i kirkelig kommunikation, blev resultatet en helt ny hjemmeside.

Ud over et mere moderne design, er siden blevet betydelig mere brugervenlig og nem at finde rundt på, ligesom en ny søgefunktion gør det nemt og hurtigt at finde det man søger.

Med den nye hjemmeside har vi fået en side med muligheder, som fuldt ud indfrier både menigheds-rådets og præstens ønsker.

Der er efterhånden rigtig mange, der bruger hjemmesiden jævnligt, og vi håber, den nye hjemmeside vil blive godt modtaget.