Julekoncert

Julekoncerten i Reerslev Kirke

Så lykkedes det faktisk igen!

35 mennesker fra sognet og udefra havde fundet vej gennem vinter mørke og råt vejr til lyset og varmen i Reerslev Kirke. Vi blev ikke skuffede!

Ungdomskoret ved Vor Frue Kirke under dygtig ledelse af Elsebeth Dilling-Hansen tryllebandt os i en time med smuk sang og fællessang. Julestemningen begyndte så småt at indfinde sig som aftenen skred frem. Der blev sunget traditionelle og nyere salmer på dansk, engelsk og latin. To salmer blev ledsaget af dramatisering. Forfriskende indslag!

Om denne hyggelige og stemningsfulde aften er der at konkludere: Der er næppe noget andet i tilværelsen end sang og fællessang, som uforbeholdent kan bringe mennesker sammen i harmoni. Således også i Reerslev Kirke i går aftes.

Ole Buk