Juleforberedelser …

Lucia-optog med 18 dejlige børn fra “Nordlyset”

“Lucia-børnene” fra børnehaven havde øvet og øvet og øvet, til det årlige luciaoptog i Reerslev Kirke – og de klarede det så fint.
Det var et smuk og stemningsfuldt syn da børnene kom syngende ind i vores propfyldte kirke.

Der blev sunget ”Dejlig er den himmelblå”, så det kunne høres, og præsten fortalte en julehistorie.
Efter sangen ”Et barn er født i Betlehem”, Fadervor og velsignelse – sang børnene luciasangen på vej ud i våbenhuset, hvor de hver blev belønnet med en slikpose.

“Juletræet med sin pynt – venter på, vi får begyndt”

I mandags genlød kirken igen af børnestemmer, og igen var det børnene fra ”Nordlyset”, der for 3. år i træk, var i gang med at pynte kirkens store juletræ.

Dejligt med en hjælpende hånd til at nå de øverste grene på træet.

I mandags genlød kirken igen af børnestemmer, og igen var det børnene fra ”Nordlyset”, der for 3. år i træk, var i gang med at og pynte kirkens store juletræ. I børnehaven elsker de at klippe og klistre, og det er en stor dag for børnene, når de i samlet trop går ned til kirken for at hænge det på træet.

Da træet var pyntet, blev der sunget og danset – og som belønning for det flotte arbejde, blev der serveret æbleskiver og saftevand i kirkecaféen, hvor de 35 børn hyggede sig – og Jonnys æbleskiver var vældig populære.
Hvad skulle vi dog gøre uden en kirkecafé!

Fotos © Viggo K. Pedersen