Høstgudstjeneste og høstfest

Reerslev Kirke holdt fast i den gamle tradition, med en festlig  høstgudstjeneste.
I år tilsat en ekstra musikalsk oplevelse.

Omkring 70 mennesker deltog i en festlig gudstjeneste i den smukt pyntede kirke.
Spejdernes deltagelse med fanen, var med til at sætte den festlige ramme sammen med orgelmusikken, som i dagens anledning blev assisteret af harmonika, bas og tværfløjte.
Det ekstra musikalske indslag fortsatte ved den efterfølgende høstfest i forsamlings-huset, hvor de fik selskab af latinamerikanske instrumenter og gav endnu en musikalsk oplevelse.
Ellers blev traditionen holdt med hensyn til menuen, skattejagt for børnene og lotteri/auktion over høstoffergaverne.

Heidi Ludvigsen på harmonika og Mogens Bækgaard på bas, ved høstgudstjenesten i Reerslev Kirke

FOTO © www.fotodigital.dk