Grundlovsfejring i præstegårdshaven

.

En gammel tradition blev atter bragt til live i Reerslev

En gammel tradition blev atter bragt til live i Reerslev, da der blev budt til grundlovsfejring i præstegårdshaven. Tak til Landsbylauget, som lagde telt til, så vi kunne være i haven uden at få solstik på denne perfekte sommerdag, hvor Højskolesangbogen blev luftet og vores menighedsrådsformand Ole Buk mindede os om i sin tale, at grundloven er både aktuel og almen gyldig også i dag.

Fra Reerslev menighedsråd gjorde Joan, Kim og Ole deres yderste med mad og drikke til alle, og flere af Reerslev kirkes venner havde bidraget med lækre retter og kager, som vi alle kunne nyde godt af.

Mange havde fundet vej til præstegårdshaven for at hygge sig sammen med andre Reerslevborgere, mens nogle af de yngste i selskabet prøvede, om nu også blommetræerne var gode at klatre i.

Det var en dejlig dag, hvor vi fandt sammen på en uformel måde, hvor der var plads til alle – uanset alder og forudsætninger. Vi håber derfor, at vi med denne Grundlovsdag har vækket en gammel tradition i live igen, så vi kan mødes igen næste år, gerne med endnu flere mennesker i alle aldre.

Vi ses til Grundlovsfejring i Reerslev i 2012!

Kirsten Esbjerg

Menighedsrådet havde fyrret op under grillen, og der var god efterspørgsel, da en liflig duft af grillpølser bredte sig i haven.

Fotos: Viggo K. Pedersen