Goddag og farvel til kirkesangere

Sorrig og glæde, de vandre til hobe….

Denne gamle salmelinje af Th. Kingo passer godt til Reerslev kirke i denne tid,
hvor et trist farvel følges med et glædeligt god dag.

Det triste farvel siger vi til vores kirkesanger Elisabeth Andersen, som har været vores faste støtte gennem salmesangen siden 2004. Foruden sin sang har Elisabeth også beriget os med sit fløjtespil ved flere lejligheder.

Hvad de færreste af os ved, er at Elisabeth gennem sit store kendskab til både kirke og musik også har formået at hjælpe de mange vikarorganister ved Reerslev kirke sikkert gennem gudstjenesten

Elisabeth er kendt for sin åbne og positive indstilling til det kirkelige arbejde. Hun har aldrig sagt nej til svære opgaver og hun har altid tilbudt sin hjælp, når der var brug for et par ekstra hænder ved gudstjenesten.

Elisabeth er uddannet lærer og musikpædagog. Hun har derfor ønsket et job, hvor hun kunne bruge sine mange evner indenfor sit fag. Heldigvis har hun besluttet sig for at blive sognemedhjælper, så det stadig er kirken, der kan nyde godt af hendes indsats.

Det glædelige god dag siger vi til vores nye kirkesanger Christina Juul, som nogle af jer allerede vil have hilst på.

Christina er kirkesanger i Finderup kirke. Og nu da Reerslev og Finderup er blevet til ét pastorat, får også vi i Reerslev lov at nyde godt af Christinas smukke stemme ved søndagens gudstjenester.

Ud over sin smukke stemme har Christina også et åbent og positivt sind til fælles med sin forgænger, Elisabeth.

Derfor vil vi i Reerslev kirke få endnu en kirkesanger, der ikke bare er på job i kirken, men som regner sig som en del af fællesskabet.

Reerslev kirke ønsker Elisabeth alt godt med sit nye arbejde
og siger velkommen i kirken til Christina.

Kirsten Esbjerg