Flot midsommer-koncert

Sound of Music i Reerslev Kirke

Midsommer-koncerten søndag aften i Reerslev Kirke, havde også tiltrukket publikummer fra nabosognene, og vores kendte trio Christina, Lars og Kristian beviste endnu en gang, at de mestrer alle genrer og leverede en lille times intens mesterlig underholdning.

Gruppen lagde ud med deres egen version af ”Peaches en Regalia” for el-guitar og trompet, efterfulgt af The Rolling Stones nummeret ”You Can’t Always Get what You Want”, tilegnet årets konfirmander.

Efter ”Crucify Your Mind” fik vi et Sound of Music Medley, smukt sunget af Christina, og således fik vi også lige markeret The Sound of Musics 50-års jubilæum. Koncerten sluttede meget passende med George Gershwins ”Summertime”.

Der er akustik til overflod i vores lille kirke, og det kan til tider være vanskeligt at styre lyden. Det kunne være spændende, hvis vi på et tidspunkt fik mulighed for at opleve trioen optræde på en udendørs scene.

Trio-Klit Kristian Noe (trompet), kirkesanger Christina Barsøe-Roel og organist/komponist Lars Klit (piano og guitar).