Farvel til “Kirke Nyt”

Menighedsrådene følte sig på fællesmødet den 13. marts, tvunget til at træffe denne svære beslutning.
Post Danmark har ændret sin prispolitik, så udbringning af blade i små oplag er blevet meget dyrere.
Konsekvensen for Kirke Nyt ville være en forhøjelse af udgiften, som rådene har svært ved at klare af de sparsomme budgetter.
Samtidig kan bladene fremover kun udbringes 4 gange om året + en ekstra gang tæt på påsken, og det matcher ikke rådenes ønsker om, at bladet skal indeholde aktuelle nyheder.
Der har været mange positive tilkendegivelser fra bladets læsere, og det har fået ros også udenfor sognegrænserne, så det stiller nye krav til formidling af friske nyheder.
Hvad gør menighedsrådene nu?
Ja, indtil videre vil nyheder fortsat kunne ses her på kirkens hjemmeside, og der vil blive annonceret i Ugebladet Vestsjælland.
Menighedsrådene arbejder også på idéen om udgivelse af nyhedsbreve, der kan bestilles, men det har endnu ikke fundet sin endelige form.

/hbr 25.03.2008