– Dåbsattester

Har du brug for en dåbs- eller navneattest?

Du kan altid få en ny dåbs- eller navneattest i kirken, hvis du har mistet den gamle attest.

F.eks. har du brug for en dåbs- eller navneattest som legitimation for at forny dit pas.

Hvis du har brug for en dåbs- eller navneattest, skal du henvende dig til den kirke i det sogn, hvor du bor. Hvis du f.eks er født i Reerslev sogn, men nu bosiddende på Lolland, skal du finde den kirke, som du hører til på Lolland.

Hvis du er bosiddende i Reerslev sogn og mangler en dåbs- eller navneattest, henvender du sig til kordegn Annette Jørgensen i Finderup. Telefon 40 25 02 27. E-mail: ajoe@km.dk

En dåbs- eller navneattest er et meget personligt papir, der kan bruges til at bevise, at man er den, man udgiver sig for. Derfor skal du forvente, at du bliver afkrævet legitimation, når du henter den.

OBS! Ferietid i resten af Danmark betyder også ferie ved kirken. Det er derfor ikke altid muligt at udskrive attester fra dag til dag. Vær derfor i meget god tid, når du skal bestille en ny dåbs- eller navneattest.