Reerslev fik besøg fra Reerslev

Lørdag den 19. september var Reerslev på deres årlige sogneudflugt,
altså Reerslev ved Hedehusene

I år havde de besluttet, at turen bl.a. skulle gå til 4291 Reerslev for at se den kirke som de så ofte bliver forvekslet med.

De 36 deltagere på busturen blev modtaget af Hanne og Viggo, som agerede turistguider og fortalte om kirken, præstegårdene, den gamle skole, assistenskirkegården og flyvergravstedet.

Deltagerne var begejstrede for vores kirkecafé, hvor de nød den medbragte kaffe, mens de fik fortalt historien om sidekapellet og dets forvandling til café.

Der blev også tid til et par sjove præstehistorier fra Lars Nielsens tid som degn i Reerslev, og så udvekslede vi historier om alle de forviklinger, der sker på grund af navnefællesskabet, og vi fandt ud af, at disse forvekslinger ikke alene gælder for kirkerne, også menighedsrådene, forsamlingshusene og vandværkerne er genstand for mange forvekslinger.

Fra Reerslev gik turen videre til frokost på Bromølle Kro og besøg i Holmstrup Kirke.

/-vkp

turister