Alterbrødskonkurrencen er afgjort

Der var indleveret 6 forskellige brød til kon-kurrencen. Ved samme lejlighed blev prøve-smagt 4 forskellige vine.
Det blev en lille rund kage med marcipan-smag, indleveret af murermester Jens Kristian Hansen, der vandt med 6 ud af 20 stemmer,og Jens Kristian fik overrakt præmien af præsten.
Jens Kristian afleverer herefter opskriften på brødet til menighedsrådet, som nu kan gå igang med at arrangere store-bagedag.
Der var 2 brød som begge fik 4 stemmer, og præsten bad også om opskrifterne på disse brød.
Afstemningen om valg af ny altervin, pege-de på sherryen som den foretrukne, i kon-kurrence med en portvin, den nuværende Kirkevin og en muscatel.

Jens Kristian og Dorte kunne efter afstemningen præsentere det foretrukne alterbrød og tilhørende vin.