Kommende arrangementer
kl.17.00
i ReerslevKirken
Lucia-gudstjeneste

Traditionen tro markerer vi Luciadag sammen med børn fra børnehaven “Nordlyset”, som går lucia og synger julen ind i kirken.Det er også børnene fra “Nordlyset”, som igen i år, står for pyntning af kirkens store juletræ.
18. januar
kl.19.00
Fortæller-koncert

Stemningen bliver gribende og intens, når Nis Bank-Mikkelsen med sin granitagtige røst fortolker tekster fra Pimo Levis’ roman ”Om ikke nu, hvornår så?”
Klezmermusikken fletter sig humoristisk og dramatisk ind i en tekst, der både er smertefuld og fyldt med håb.
Det bliver også et genhør med klarinettist Jens Schou og harmonikavirtuosen Anders Singh Vesterdahl, som sidste år medvirkede ved koncerten ”Anne Franks dagbog”.

Mother Teresa Klubben

Mother Teresa klubben er et tilbud til beboerne i Reerslev sogn,
– og til andre der har lyst til at deltage.

Klubben producerer årligt omkring 100 tæpper m.v.
De sendes via “Nødhjælpsdepotet i Næstved” direkte til de nødlidende, i lande som Litauen, Rumænien, Armenien, Hviderusland og en række afrikanske lande.

Når vi mødes, hygger vi os med sang, kaffe og hjemmebag.
Der bliver læst en historie, mens strikkepindene klirrer, og der bliver talt om aktuelle begivenheder og løst og fast i al almin-
delighed.
Dagen sluttes med Fadervor og en sang eller salme.
Vi betaler 20 kroner for kaffen.

Vi har plads til flere deltagere, både mænd og kvinder.
Klubben tager gerne imod akrylgarn.

Klubben mødes i Reerslev Præstegård
den 2. tirsdag i måneden kl. 14.00-16.30

undtagen i juli og august måned
Kontakt:
Jonny Jespersen tlf. 6111 4335